Γιάννης Μπουτάρης : «Όταν πέθανε η γυναίκα μου ήξερα ότι πρέπει να κάνω μια νέα αρχή» - iefimerida.gr

Γιάννης Μπουτάρης : «Όταν πέθανε η γυναίκα μου ήξερα ότι πρέπει να κάνω μια νέα αρχή»

Γιάννης Μπουτάρης : «Όταν πέθανε η γυναίκα μου ήξερα ό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βαθιά εξομολογητικό ύφος ο Γιάννης Μπουτάρης μιλάει και «παραδίδεται» στο φακό του Δημήτρη Αθυρίδη «Ένα βήμα μπροστά», για το ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Nτοκιμαντέρ στο Άμστερνταμ.

Το στίγμα του ντοκιμαντέρ δίνει το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που δόθηκε στη δημοσιότητα και αρχίζει με μια εξομολόγηση του Γιάννη Μπουτάρη για το θάνατο της γυναίκας του που τον ώθησε να αρχίσει μια νέα ζωή. «Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω ή να βάλω τα κλάμματα» λέει καθω η κάμερα αρχίζει να τον παρακολουθεί σε όλη την προεκλογική του καμπάνια που τον οδήγησε τελικά στη δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

«Προβάλλοντας μια προσωπική ιστορία στο ιστορικό της ανάλογο, η ταινία αναζητά τη συνάφεια εννοιών όπως αδιέξοδο, κρίση, εξάρτηση, εκλογές, απόφαση, απεξάρτηση», δήλωσε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αθηρίδης.

Μετά το φεστιβάλ του Άμστερνταμ, το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες τον χειμώνα του 2013 και τον Μάιο στο Γαλλο-γερμανικό κανάλι ΑRTE, στο πλαίσιο της θεματικής ημέρας «Μια ημέρα για την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ