Διαδηλωτές περικύκλωσαν τον Φούχτελ έξω από τη ΔΕΘ [βίντεο] - iefimerida.gr

Διαδηλωτές περικύκλωσαν τον Φούχτελ έξω από τη ΔΕΘ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος διαδηλωτών βρίσκεται έξω από τη ΔΕΘ περιμένοντας να αποδοκιμάσει τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας Χανς Φούχτελ μετά από τις δηλώσεις του τελευταίου πως στην Ελλάδα 3.000 δημοτικοί υπάλληλοι κάνουν τη δουλεία που θα μπορούσαν 1.000.

Όπως αναφέρει tovima.gr ορισμένοι από τους διαδηλωτές γρονθοκοπήσουν μέλη γερμανικής αντιπροσωπείας, ενώ προπηλάκισαν τον γερμανό πρόξενο.

Η δήλωση αυτή, η οποία είχε ουσιαστικά άρωμα απολύσεων και προκάλεσε την οργή των εργαζομένων των ΟΤΑ, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν υπό το άκουσμα γερμανικών εμβατηρίων και φώναζαν συνθήματα κατά του Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, που θα μιλήσει στο ελληνογερμανικό συνέδριο, στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να προστατέψει τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ