Ποιος είναι ο Άγιος Νέστορας και πώς ακριβώς έσωσε την Άννα Βίσση - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο Άγιος Νέστορας και πώς ακριβώς έσωσε την Άννα Βίσση

Ποιος είναι ο Άγιος Νέστορας και πώς ακριβώς έσωσε την Άννα Βίσση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τυχερή μέσα στην ατυχία της νιώθει η Άννα Βίσση, η οποία στην πρεμιέρα της στο «LAV» έπεσε από τη σκηνή και τραυματίστηκε. Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της, ο Άγιος Νέστορας την προστάτευσε από τα χειρότερα.

Μιλώντας σχετικά με το ατύχημα στο περιοδικό «OΚ» η τραγουδίστρια, που πλέον έχει αναρρώσει και ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή, είπε συγκεκριμένα: «Τη μέρα που χτύπησα ήταν η γιορτή του πατέρα μου, του αγίου Νέστορος και ένιωσα πως με προστάτευσε από το χειρότερο».

Σημειώνεται ότι ο Άγιος Νέστορας ήταν μαθητής του Αγίου Δημητρίου, ο οποίος δέχτηκε την πρόκληση του τρομερού παλαιστή Λυαίου που ζητούσε να τα βάλει με κάποιον Χριστιανό σε αγώνες πάλης που διοργανώθηκαν στη Θεσσαλονίκη προς τιμή του αυτοκράτορα Διοκλητιανού. Με τις ευλογίες του Δημήτριου, που τότε βρισκόταν στη φυλακή, ο Νέστορας κατάφερε να νικήσει τον παλαιστή, όμως το ειδωλολατρικό πλήθος θεώρησε τη νίκη του μεγάλη προσβολή και ζήτησε από τον τοπικό άρχοντα Μαξιμιανό να τον αποκεφαλίσει, όπως και έγινε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ