Φιλική αναμέτρηση της Εθνικής με αντίπαλο την Ιρλανδία - iefimerida.gr

Φιλική αναμέτρηση της Εθνικής με αντίπαλο την Ιρλανδία

Φιλική αναμέτρηση της Εθνικής με αντίπαλο την Ιρλανδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Ιρλανδία αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση η Εθνική στο Δουβλίνο (21:45, MEGA) με αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή.

Ο Φερνάντο Σάντος βλέπει το φιλικό σαν επίσημη αναμέτρηση και αναμένεται να κάνει τις όποιες δοκιμές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας τους βασικούς. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για πρώτη φορά θα παραταχθεί χωρίς κάποιον ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει το Euro 2004, καθώς έμειναν εκτός αποστολής ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος και Χολέμπας. Ως αμυντικοί χαφ στο 4-4-2 του Πορτογάλου τεχνικού θα αγωνιστούν οι Τζιόλης, Ταχτσίδης, δεξιά ο Μανιάτης και αριστερά ο Φορτούνης. ΤΟ δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Σαμαράς, Μήτρογλου.

Την αποστολή της Ελλάδας συμπληρώνουν οι Περιστερίδης, Αθανασιάδης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης, Δημούτσος, Κονέ, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος και Σιόβας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ