Η Apple ξεκινά την παραγωγή του iPhone 5S; - iefimerida.gr

Η Apple ξεκινά την παραγωγή του iPhone 5S;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να κυκλοφορήσει το iPhone 5 και ήδη άρχισαν να διαχέονται πληροφορίες ότι η Apple βάζει μπροστά για το διάδοχό του το οποίο πιθανότατα θα έχει το όνομα iPhone 5S.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, κινεζική επιχειρηματική εφημερίδα αποκάλυψε πως η Apple ετοιμάζεται ήδη για την παραγωγή της επόμενης γενιάς smartphone. Μάλιστα, τοποθετεί την έναρξή της μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013 και την προώθηση στην αγορά μέσα στην άνοιξη του ίδιου έτους.

Η κινεζική εφημερίδα δεν αναφέρεται σε κανένα χαρακτηριστικό της συσκευής iPhone 5S. Περιορίζεται στο να πει μόνο πως η δοκιμαστική παραγωγή του νέου κινητού της Apple θα ξεκινήσει πιθανότατα τον επόμενο μήνα, και ότι αυτή θα είναι αρκετά μικρή, αφού θα κυμαίνεται κάπου ανάμεσα στα 50.000 με 100.000 κινητά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Apple αφού... έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος, επισπεύδει τη διαδικασία πιστοποίησης των εξαρτημάτων και των υλικών του του iPhone 5S με σκοπό να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στην παραγωγή ανάλογα με αυτά που αντιμετώπισε με το iPhone 5.

Πάντως, πολλοί ισχυρίζονται πως δεδομένου ότι συνήθως προκειμένου να βγει ένα προϊόν στην αγορά χρειάζεται να παρέλθει τουλάχιστον ένα εξάμηνο με επτάμηνο από την πρώτη δοκιμαστική παραγωγή, το πιθανότερο είναι πως, αν οι φήμες για το ήδη ετοιμάζεται ο διάδοχος του iPhone 5 ισχύουν, θα βγει στα ράφια προς τα τέλη του 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ