Βρετανός βασάνισε γάτα και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 56 ημερών - iefimerida.gr

Βρετανός βασάνισε γάτα και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 56 ημερών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φυλακή θα οδηγηθεί για 56 ημέρες ένας νεαρός Βρετανός που βασάνισε τη γάτα της πρώην συντρόφου του.

Ο 23χρονος Άλαν Στόουτον, που παραδέχθηκε την ενοχή του, έκλεισε τη γάτα σε ένα στεγνωτήριο, το έθεσε σε λειτουργία και ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο με το μαρτύριο του ζώου.

Στο βίντεο που τράβηξε ο Στόουτον, και το οποίο προβλήθηκε στο δικαστήριο του Χάντιγκντον, διακρίνεται ο νεαρός να βάζει τη γάτα στο στεγνωτήριο και να το θέτει σε λειτουργία για 12 δευτερόλεπτα. Κατόπιν παρατηρεί ότι το ζώο δείχνει λίγο ζαλισμένο και αποφασίζει να παρατείνει το βασανιστήριό του για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη. Η γάτα επέζησε αλλά όταν την έβγαλαν από το μηχάνημα είχε σπάσει ένα δόντι.

Ο 23χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα συμπεριφοράς, εξήγησε ότι βρήκε «διασκεδαστική» την ιστορία αυτή, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να του απαγορεύσει να διατηρεί ζώα συντροφιάς εφ' όρου ζωής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία γάτα φυλακή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ