Ολάντ: Η Ελλάδα δικαιούται τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΔΝΤ - iefimerida.gr

Ολάντ: Η Ελλάδα δικαιούται τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΔΝΤ

Ολάντ: Η Ελλάδα δικαιούται τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΔΝΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σκληρό πακέτο μέτρων που ψήφισε η ελληνική Βουλή στάθηκε ο Γάλλος πρόεδρος υποστηρίζοντας ότι έπειτα από αυτές τις ενέργειες η ελληνική κυβέρνηση αξίζει την αλληλεγγύη των εταίρων της, ενώ δεσμεύθηκε και προσωπικά για την βοήθεια προς τη χώρα.

«Η Ευρωζώνη πρέπει τώρα να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στην Ελλάδα» υποστήριξε ο Φρανσουά Ολάντ μιλώντας σε συνέντευξηΤύπου με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.

«Μένει το θέμα της Ελλάδας. Η ελληνική βουλή μόλις υιοθέτησε ένα νέο, σκληρό πλάνο και αναμένει την στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ. Της υποσχέθηκαν αυτή την στήριξη και πιστεύω ότι πέρα από την διευθέτηση κάποιων τεχνικών ζητημάτων, (η Ελλάδα) δικαιούται αυτή την στήριξη, ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτό που θα μπορούσε να αποτελέσει αμφιβολία για την ακεραιότητα της ευρωζώνης» είπε ο Γάλλος πρόεδρος και πρόσθεσε ότι η «αλληλεγγύη και όχι η λιτότητα θα πρέπει να είναι οδηγός γα την επιτυχία των στόχων για το έλλειμμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ