Reuters: Η Γερμανία «γλιτώνει» την Ελλάδα από χρεοκοπία με δόση 44 δισ. ευρώ - iefimerida.gr

Reuters: Η Γερμανία «γλιτώνει» την Ελλάδα από χρεοκοπία με δόση 44 δισ. ευρώ

Reuters: Η Γερμανία «γλιτώνει» την Ελλάδα από χρεοκοπία με δόση 44 δισ. ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο καταβολής τριών δόσεων της οικονομικής βοήθειας με μία εκταμίευση εξετάζει η Γερμανία, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, ένας εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών κληθείς να σχολιάσει έρευνα της Bild ανέφερε πως δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με τη Bild, η νέα δόση αυτή θα φτάνει το ποσό των 44 δισεκατομμυρίων ευρώ και θα συμπεριλαμβάνει τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ που θα έπρεπε η χώρα μας να είχε λάβει τον Ιούνιο και τις επόμενες δόσεις της χρονιάς που είναι 5 δισ. ευρώ για το τρίτο τρίμηνο και 8,3 δισ. για το τέταρτο.

Οι Γερμανοί ελπίζουν πως μετά από αυτή την κίνηση, η Ελλάδα θα αποφύγει οριστικά το ενδεχόμενο χρεοκοπίας και ό,τι μπορεί να προκαλέσει μία τέτοια περίπτωση στην Ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Χρεοκοπία ευρώ Γερμανία Bild δόση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ