Αυτή είναι η γυναίκα που «κατέστρεψε» τον Υπουργό Άμυνας της Ρωσίας - iefimerida.gr

Αυτή είναι η γυναίκα που «κατέστρεψε» τον Υπουργό Άμυνας της Ρωσίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γυναίκα στα δεξιά της φωτογραφίας, ονόματι Γεβγένιγια Βασίλιεβα, ευθύνεται για το ολοένα διογκούμενο σκάνδαλο στη Ρωσία που κόστισε τη θέση του Υπουργού Άμυνας, προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Η 33χρονη Βασίλιεβα είναι η φερόμενη ερωμένη του 50χρονου Ανατόλι Σερντγιούκοφ, τον οποίο «έστειλε σπίτι του» την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την αποκάλυψη από κυβερνητικό ελεγκτικό όργανο υπόθεσης διαφθοράς ύψους πολλών δεκάδων εκατομμυρίων στους κόλπους της κρατικής αμυντικής εταιρείας Oboronservis, της οποίας προέδρευε μέχρι πέρυσι ο Σερντγιούκοφ.

Ακόμη δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες ούτε στον Σερντγιούκοφ ούτε στην Βασίλιεβα – διευθύντρια στην εν λόγω εταιρεία – χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάκριση και του πρώην Υπουργού εραστή της.

Όταν η αστυνομία εισέβαλε στο πολυτελές διαμέρισμα της Βασίλιεβα στην πρωτεύουσα στις έξι το πρωί, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Σερντγιούκοφ βρισκόταν εκεί.

Η αστυνομία κατάσχεσε κοσμήματα πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, μεγάλο αριθμό αντικών καθώς και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ