Μυστικό δείπνο "κατευνασμού" 30 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Μυστικό δείπνο "κατευνασμού" 30 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο 'μυστικό δείπνο' 30 περίπου βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, διοργάνωσε αργά χθες το βράδυ στην Σταμάτα της Αττικής ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης.Στο τραπέζι βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για τα υποβρύχια Μάρκος Μπόλαρης, οι βουλευτές Θανάσης Οικονόμου, Μιχάλης Παντούλας, Σπύρος Μοσχόπουλος και πολλοί άλλοι, και στο 'μενού' όλες οι πολιτικές εξελίξεις εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ.
Το δείπνο κρατήθηκε επιμελώς κρυφό, με τις λίγες διαρροές να μιλούν για προσπάθεια ...πειθούς των βουλευτών για στήριξη στα επώδυνα μέτρα που έρχονται. Παρά το γεγονός πάντως, ότι τα 'τραπεζώματα' αποτελούν αγαπημένη συνήθεια των 'πράσινων' βουλευτών, η συγκυρία καθιστά το χθεσινό δείπνο πολύ ενδιαφέρον, δεδομένων των εξελίξεων που μπορεί να φέρει η σημερινή μέρα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ