Οι 40αρες ίσον με δύο 20αρες - Οι 10 πιο «καυτές» cougar του Χόλιγουντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι 40αρες ίσον με δύο 20αρες - Οι 10 πιο «καυτές» cougar του Χόλιγουντ [εικόνες]

Οι 40αρες ίσον με δύο 20αρες - Οι 10 πιο «καυτές»  cougar του Χόλιγουντ [εικόνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ντέμι Μουρ έκλεισε αισίως τα 50 και το «δώρο» που της έκανε η ιστοσελίδα cougarlife.com, ήταν να την ανακηρύξει την πιο «επιθυμητή cougar παγκοσμίως». Η Ντέμι όμως δεν είναι η μόνη γυναίκα στο Χόλιγουντ που έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα τεκνά.

Εύα Λονγκόρια
Μετά το διαζύγιό της με τον κατά 7 χρόνια νεότερό της Τόνι Πάρκερ, η 37χρονη Εύα είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον 25χρονο παίκτη των New York Jets, Μαρκ Σάντσεζ.

Τζένιφερ Λόπεζ
Λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μαρκ Άντονι, η 42χρονη Τζένιφερ τα έφτιαξε με τον 24χρονο χορευτή Κάσπερ Σμαρτ και παρά τα προγνωστικά, είναι ακόμα μαζί.

Σερ
Στη δεκαετία του '80 η σχέση της Σερ με τον κατά 16 χρόνια νεότερό της Τομ Κρουζ ήταν το βούτυρο στο ψωμί των ταμπλόιντ εντύπων.

Ντέμι Μουρ
Για 7 χρόνια, η Ντέμι ζούσε το όνειρο. Είχε στο πλευρό της τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της Άστον Κούτσερ, ο οποίος όχι μόνο είναι ένας από τους ωραιότερους άντρες του Χόλιγουντ, αλλά και την κοιτούσε στα μάτια κι έλιωνε.

Μαράια Κάρεϊ
Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε το 2008 με συνοπτικές διαδικασίες τον κατά 12 χρόνια μικρότερό της Νικ Κάνον, με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά.

Μαντόνα
Με εξαίρεση τον Σον Πεν, όλοι οι σύντροφοι της βασίλισσας της ποπ ήταν αρκετά χρόνια νεότεροί της. Με τον νυν σύντροφό της, Μπραίμ Ζαιμπάτ έσπασε όλα τα ρεκόρ, καθώς έχουν 29 χρόνια διαφορά.

Χάλι Μπέρι
Το 2008 σε συνέντευξή της, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το μυστικό της νεότητάς της ήταν ο κατά 9 χρόνια νεότερος σύντροφός της, Γκαμπριέλ Ομπρί. Λίγο καιρό μετά χώρισαν, αλλά η Χάλι παραμένει λαμπερή και σέξι.

Μίρα Σορβίνο
Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Κρίστοφερ Μπάκους έχουν 14 χρόνια διαφορά.

Κάμερον Ντίαζ
Μια από τις πιο διάσημες σχέσεις της ηθοποιού ήταν αυτή με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια, παρά τα 11 χρόνια που τους χώριζαν.

Σούζαν Σαράντον
Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη για περισσότερο από 20 χρόνια με τον κατά 11 χρόνια μικρότερό της Τιμ Ρόμπινς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ