Ο Νίκος Νικολόπουλος απαντά στο iefimerida.gr για το... κανάλι του - iefimerida.gr

Ο Νίκος Νικολόπουλος απαντά στο iefimerida.gr για το... κανάλι του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα του iefimerida.gr για τα διαγγέλματά του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου μέσω youtube, από το γραφείο του λάβαμε την ακόλουθη απάντηση:

Αγαπητη iefimerida

το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα σε ευχαριστεί γιατί πρόθυμα "φιλοξενείς" τις απόψεις που διατυπώνει. Σχετικά με το σημερινό σου σχόλιο ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος κ. Νίκος Νικολόπουλος, δυστυχώς αλλά δεν κάνει τίποτα το καινοφανές ή πρωτότυπο. Όπως όλοι οι πολιτικοί φορείς τις επίσημες δηλώσεις τις καταγράφει σε βίντεο και τις αναρτά στο ytube από το επίσημο βήμα που βρίσκεται στην έδρα του.

Υπάρχει όντως μία διαφορά, την εγγραφή δεν την κάνει η κρατική τηλεόραση και η τεχνική υποστήριξη δεν πληρώνεται από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.

Και ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα "ήρθε" να μεταφέρει την φωνή της βάσης της κοινωνικής πατριωτικής Κεντροδεξιάς.

ευχαριστούμε

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ