Γιατί ο Σίμος Κεδίκογλου πήγε στην Ιταλία να μιλήσει και δεν τα κατάφερε - iefimerida.gr

Γιατί ο Σίμος Κεδίκογλου πήγε στην Ιταλία να μιλήσει και δεν τα κατάφερε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ήταν επιφορτισμένος να μεταφέρει χθες στο Μιλάνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στο Οικονομικό Ευρωμεσογειακό Φόρουμ, πήγε ως εκεί, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο κ. Κεδίκογλου θα μετέφερε το πρωθυπουργικό μήνυμα στο ίδιο πάνελ με τον ιταλό Πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, τον Βέρνερ Χόγιερ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και τον ευρωπαίο Επίτροπο Βιομηχανίας Αντόνιο Ταγιάνι. Είχε μάλιστα στείλει στο Μιλάνο τους συνεργάτες του από το προηγούμενο βράδυ ενώ συνοδευόταν από την κρατική τηλεόραση, όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός των Νέων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαιρέτησε τον Μάριο Μόντι και είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί του. Οταν όμως ήρθε η ώρα να πάρει το λόγο ανακάλυψε ότι ο Μόντι είχε αποχωρήσει οπότε προτίμησε να αποχωρήσει και ο ίδιος χωρίς να εκφωνήσει την ομιλία για την οποία είχε ταξιδέψει ως το Μιλάνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ