Κουκουλόπουλος: Μπορούμε να συζητήσουμε ξανά με τα στελέχη που αποχώρησαν - iefimerida.gr

Κουκουλόπουλος: Μπορούμε να συζητήσουμε ξανά με τα στελέχη που αποχώρησαν

Κουκουλόπουλος: Μπορούμε να συζητήσουμε ξανά με τα στελέχη που αποχώρησαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράθυρο για την επιστροφή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ των διαγραφέντων στελεχών άνοιξε ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

«Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το ΠΑΣΟΚ. Χρειαζόμαστε χρόνο και ηρεμία, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι μας έχει συμβεί. Στην πολιτική, σημασία έχουν τα πολιτικά προτάγματα, πράγματα πάνω στα οποία κανείς συμφωνεί. Μπορούμε να βρεθούμε ξανά, στο συνέδριο, με τα στελέχη που αποχώρησαν και να συζητήσουμε ξανά, για την ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ» είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο συμμετοχής στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, την ώρα που τα σενάρια για ενδεχόμενο ανασχηματισμό από τον Αντώνη Σαμαρά ολοένα και πληθαίνουν.

«Αυτή η κουβέντα ανοίγει με την ολοκλήρωση ενός πλαισίου. Από την πρώτη μέρα το λέμε: τα ζητήματα της χώρας έρχονται πριν τα παραταξιακά. Μη νομίζετε ότι η κοινωνία ενδιαφέρεται ποιος θα είναι υπουργός και ποιος όχι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ