Αυτή είναι η 20χρονη πρωτάρα Άγγελος που «ξελόγιασε» τον Τζάστιν Μπίμπερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η 20χρονη πρωτάρα Άγγελος που «ξελόγιασε» τον Τζάστιν Μπίμπερ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμφανώς γοητευμένος από την βρετανίδα Κάρα Ντελεβίνγκ ήταν ο Τζάστιν Μπίμπερ, όταν την είδε να κάνει πασαρέλα μπροστά του κατά την διάρκεια του Victoria's secret Fashion show του οποίου ήταν γκεστ σταρ. Κρίμα που εκείνη το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει τον πρώην της να ζηλέψει.

Λίγες ώρες μετά την είδηση του οριστικού χωρισμού του Τζάστιν Μπίμπερ με την Σελένα Γκόμεζ, ήρθε στην δημοσιότητα και ένας πιθανός λόγος ο οποίος δεν είναι άλλος από την ραγδαία ανερχόμενη μοντέλα Κάρα Ντελεβίνγκ.

Οι δυο τους άρχισαν να φλερτάρουν πριν καν ξεκινήσει η επίδειξη μόδας της Victoria's secret ( η πρώτη φορά που συμμετείχε η Κάρα), ενώ μετά το τέλος ο Τζάστιν την πλησίασε και της ζήτησε να πάει μαζί του στο after show party.

Πάντως, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες (από αυτές που ευδοκιμούν στο χώρο της μόδας) «Η Κάρα είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Χάρι (Χάρι Στάιλς, των One Directions). Μάλιστα ανακοίνωσε σε φίλες της ότι θα βάλει στόχο να ασχοληθεί μαζί της ο Τζάστιν προκειμένου να κάνει τον Χάρι να ζηλέψει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ