Γιούνκερ: Θα αναλάβουμε ταχεία δράση μετά την έκθεση της Τρόικα - iefimerida.gr

Γιούνκερ: Θα αναλάβουμε ταχεία δράση μετά την έκθεση της Τρόικα

Γιούνκερ: Θα αναλάβουμε ταχεία δράση μετά την έκθεση της Τρόικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ικανοποίησή του για την ψήφιση των νέων μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, υποσχόμενος, ότι σύντομα και η Ευρώπη θα αναλάβει δράση για την εκταμίευση της δόσης.

Μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο, ο κ. Γιούνκερ, χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο «απόδειξη θάρρους» και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση με τα μέτρα αυτά δείχνει να συμμορφώνεται με αυτά που περίμενε η Ευρώπη.

«Η Ελλάδα εργάζεται για να εκπληρώσει τα καθήκοντά της και δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι οι άλλες 16 κυβερνήσεις της ευρωζώνης σε αντάλλαγμα θα εκπληρώσουν γρήγορα τις δεσμεύσεις τους προς την Ελλάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Eurogroup.

Δεν έκρυψε, ωστόσο, τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση της έκθεσης της Τρόικα η οποία είναι βασική προϋπόθεση προκειμένου οι υπουργοί της Ευρωζώνης να ανάψουν το «πράσινο φως».

Υποσχέθηκε, πάντως, ταχεία δράση μόλις είναι διαθέσιμα όλα τα στοιχεία για να ληφθεί η απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ