Πιστωτική κάρτα, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο βγαίνει στην αγορά το 2013 - iefimerida.gr

Πιστωτική κάρτα, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο βγαίνει στην αγορά το 2013

Πιστωτική κάρτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «πλαστικό χρήμα» εκσυγχρονίζεται και η νέα γενιά πιστωτικών καρτών εγγυάται μοναδικές δυνατότητες και προηγμένη ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Συγκεκριμένα οι νέες πιστωτικές κάρτες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά απο τον Ιανουάριο του 2013 θα δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα να δημιουργήσει τον δικό του προσωπικό κωδικό και να δει το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού του, αξιοποιώντας μια οθόνη LCD και ένα πληκτρολόγιο ενσωματωμένο στην κάρτα.

«Προβληματιστήκαμε πολύ, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που θα είναι βολικό και ασφαλές για τους πελάτες μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Β. Σούμπα, της Standard Chartered Bank, μιας από τις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται η Mastercard.

Κύριος στόχος των κατασκευαστών είναι να διευκολύνουν τους πελάτες τους, που χρησιμοποιούν συστήματα διαδικτυακών τραπεζικών λογαριασμών, κάνοντας τη διαδικασία σαφώς απλούστερη και γρηγορότερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ