Στουρνάρας: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, η δόση θα εκταμιευθεί - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, η δόση θα εκταμιευθεί

Στουρνάρας: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να καθησυχάσει τις ανησυχίες επιχείρησε προ ολίγου ο Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.

«Ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει. Η Ελλάδα θα κάνει αυτό που πρέπει. Η Ευρώπη θα κάνει αυτό που πρέπει. Η δόση θα εκταμιευθεί» είπε ο κ. Στουρνάρας.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ενδεχόμενο η δόση να εκταμιευθεί τμηματικά ή να εκταμιευθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο ο κ. Στουρνάρας δεν έδωσε σαφές χρονοδιάγραμμα εκταμίευσης της δόσης και αρκέστηκε να δηλώσει:

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τη Δευτέρα στο Eurogroup περιμένουμε μία πολιτική δήλωση από τους εταίρους».

Ο κ. Στουρνάρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων παραδέχθηκε ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των πιστωτών της Ελλάδας για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και απάντησε: «Υπάρχει διάσταση απόψεων, αλλά δεν μας αφορά».

Ας σημειωθεί ότι την Κυριακή ο υπουργός Οικονομικών θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες προκειμένου να παραστεί στο κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δόση Στουρνάρας. τρόικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ