Ο Ρόμνεϊ πρόεδρος για μια ημέρα στο διαδίκτυο... κατά λάθος - iefimerida.gr

Ο Ρόμνεϊ πρόεδρος για μια ημέρα στο διαδίκτυο... κατά λάθος

Ο Ρόμνεϊ πρόεδρος για μια ημέρα στο διαδίκτυο...κατά λάθος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γκάφα ολκής για τον ηττημένο των αμερικανικών εκλογών, καθώς μια ιστοσελίδα που είχε ετοιμάσει με το επιτελείο του και τον παρουσίαζε ως τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, παρέμεινε ενεργή στο Διαδίκτυο για μερίπου 24 ώρες μετά τις εκλογές.

Το ιστολόγιο Political Wire παρουσίασε εικόνες από την εν λόγω σελίδα όπου εμφανίζεται ο Μίτ Ρόμνεϊ με φόντο την αμερικανική σημαία και αρκετά αισιόδοξα μηνύματα για την εκλογική του νίκη και τις προοπτικές της επόμενης τετραετίας.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τις προοπτικές του έθνους μας. Προτεραιότητά μου είναι να ξαναβάλω τους ανθρώπους στη δουλειά στην Αμερική», εξηγεί ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος που υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, δεν είχε καν προετοιμάσει λόγο σε περίπτωση ήττας.

Η ιστοσελίδα, πάντως, εμφανίζεται πολύ ενημερωμένη καθώς εμφανίζεται η ημερομηνία ανάληψης των ... προεδρικών καθηκόντων του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου, αλλά και ένας σύνδεσμος με την υπηρεσία του για τον Τύπο.

Είχε ακόμη και φόρμα υποβολής βιογραφικών για όσους ήθελαν να εργαστούν για τη νέα κυβέρνηση.

Από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το ιστολόγιου εμφανίζεται και ο «νέος» αντιπρόεδρος Πολ Ράιαν να χαιρετά το πλήθος πλάι στον Μίτ Ρόμνεϊ.

Στο επιτελείο του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου, ωστόσο, δεν έδωσαν κάποια απάντηση σχετικά με το θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ