Συγκέντρωση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης των υπαλλήλων του υπ. Πολιτισμού - iefimerida.gr

Συγκέντρωση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης των υπαλλήλων του υπ. Πολιτισμού

Στην Ακρόπολη οι υπάλληλοι του υπ. Πολιτισμού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού -που αυτή την ώρα πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Ακρόπολη. Όποιες περαιτέρω δράσεις θα αποφασιστούν αύριο στη νέα έκτακτη γενική συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων του ΥΠΠΟ.

Ο αρχαιολογικός χώρος του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης είναι ανοιχτός για το κοινό. «Η κινητοποίησή μας στον συμβολικό χώρο της Ακρόπολης έχει σκοπό να αναδείξει τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η πολιτιστική μας κληρονομιά, καθώς αμφισβητείται ο δημόσιος χαρακτήρας της. Επιπλέον, έρχεται ένα νέο οργανόγραμμα που αν πραγματοποιηθεί θα διαλύσει το υπουργείο Πολιτισμού και θα το ενσωματώσει στο υπουργείο Παιδείας, μια πρακτική που έρχεται από τη δεκαετία του ΄50 και ΄60 και η οποία είχε αποτύχει, πέρα από το γεγονός ότι στηρίζεται σε καθυστερημένες αντιλήψεις», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων του ΥΠΠΟ, Γιάννης Στεφάνου.

Τα μέλη του Συλλόγου προσδίδουν «πολιτικό» χαρακτήρα στον αγώνα τους και δηλώνουν πως στοχεύουν στην ακύρωση των μνημονίων και την ανατροπή των κυβερνήσεων που τα προωθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ