Υστατη προσπάθεια Βενιζέλου να πείσει τους διαφωνούντες - iefimerida.gr

Υστατη προσπάθεια Βενιζέλου να πείσει τους διαφωνούντες

Υστατη προσπάθεια Βενιζέλου να πείσει τους διαφωνούντες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ύστατη προσπάθεια να πείσει τους διαφωνούντες βουλευτές του κόμματός του να ψηφίσουν «ναι» στην ψηφοφορία για το «Μνημόνιο 3» που ξεκινά σε λίγα λεπτά στη Βουλή καταβάλλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο γραφείο του αυτή τη στιγμή έχει καλέσει την βουλευτή Αντζελα Γκερέκου, οι οποία φέρετει να είχε εκφράσει διαφωνίες.

Αντίστοιχα θα χειριστεί το θέμα και με τον Γιάννη Κουτσούκο ενώ ο Βασίλης Κεγκέρογλου που είχε και αυτός προβάλει ενστάσεις φαίνεται ότι πείστηκε και θα ψηφίσει «ναι».

Χαρακτηριστικό της αγωνίας που επικρατεί στο επιτελείο της κυβέρνησης για ενδεχόμενς διαρροές από το ΠΑΣΟΚ είναι το γεγονός ότι πριν από λίγο το γραφείο του κ. Βενιζέλου επισκέφθηκε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις, από πλευράς ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ