Βενιζέλος: Ο Τσίπρας επενδύει πολιτικά στο θάνατο της χώρας - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας επενδύει πολιτικά στο θάνατο της χώρας

Βενιζέλος:Ο Τσίπρας επενδύει πολιτικά στο θάνατο της χώρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε οτι επενδύει στο θάνατο της χώρας γθια να μπορέσει να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σκέφτεται με όρους επικήδειου γιατί επενδύει πολιτικά στον θάνατο της χώρας.

Υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας εκφράζει τον δήθεν αριστερό συντηρητισμό μιας κοινωνίας που πρέπει να ξαναγνωριστεί με τον εαυτό της.

Έκανε, ακόμη, λόγο για μάχη ανάμεσα στο μέλλον και την εμμονή στο παρελθόν και εξέρασε τη βεβαιότητα ότι το μέλλον θα κερδίσει.

Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι ζητάει εκλογές τέσσερις μήνες μετά από μια διπλή εκλογική διαδικασία που προκάλεσε αρνητικές επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία και οικονομία και υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας «Δεν απευθύνεται στον ελληνικό αλλά θέλει να επιλύσει τον εσωτερικό διχασμό του κόμματός του»

Έντονη ήταν και η αντίδρασή του για τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Κώστα Βαξεβάνη και τη «λίστα Λαγκάρντ» χαρακτηρίζοντας χυδαίο τον τρόπο πολιτικής του κόμματος της αριστεράς, ενώ κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ρωτήσει τον «προστατευόμενό» του, όπως αποκάλεσε το δημοσιογράφο, ποία είναι η πηγή του.

Πρόσθεσε ότι η πηγή είναι αυτός που απέκρυψε τη λίστα τόσο καιρό και είπε ψέμματα στην επιτροπή διαφάνειας. «Συγκαλύπτετε αυτόν που συγκαλύπτει» ήταν τα λόγια του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στα εσωκομματικά προβλήματα λέγοντας «Κάποιοι έχουν αναλάβει εργολαβικά τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, τους δίνουμε λαβές και εμείς. Ας αναλογιστούν όλοι τι θα γινόταν αν το ΠΑΣΟΚ δεν σήκωνε τα βάρη» δήλωσε στέλνοντα μήνυμα με πολλούς παραλήπτες.

Δεν παρέλειψε ακόμη να αναφερθεί με τρόπο δηκτικό λέγοντας : «Την ΧΑ την είδα πεσμένη σήμερα, μίλησε για ειδικό δικαστήριο! Πώς και δεν είπε για έκτακτα στρατοδικεία;»

Υποστήριξε, τέλος, ότι η κυβέρνηση κρατάει ζωντανή την οικονομία κάτω από συνθήκες βαθιάς ύφεσης και ανεργίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ