Κουβέλης: «Ο εύκολος πολιτικός λόγος δεν είναι υπεύθυνος ούτε χρήσιμος» - iefimerida.gr

Κουβέλης: «Ο εύκολος πολιτικός λόγος δεν είναι υπεύθυνος ούτε χρήσιμος»

Κουβέλης: «Ο εύκολος πολιτικός λόγος δεν είναι υπεύθυνος ούτε χρήσιμος»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεση της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει «παρών» για το νομοσχέδιο επανέλαβε ο πρόςεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, χαρακτηρίζοντας κρίσιμη την περίοδο που διανύει η χώρα, υποστηρίζοντας ότι διακυβεύεται η συμφωνία με τους δανειστές και η καταβολή της νέας δόσης.

Υποστήριξε ότι ο στόχος της συγκευβέρνησης ήταν και παραμένει μια πολιτική συμφωνία προς το μέλλον, κατακρίνοντας, παράλληλα, τη στάση της αντιπολίτευσης τονίζοντας «εύκολος πολιτικός λόγος δεν είναι ούτε χρήσιμος ούτε υπεύθυνος ιδιαίτερα σήμερα».

«Εμείς δεν θα υπονομεύσουμε την παραμονή της χώρας με ερασιτεχνισμούς και φρούδες ελπίδες περί καταγγελίας του μνημονίου» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αντίθεση του κόμματός του στις ρυθμίσεις που προωθούνται στις εργασιακές σχέσεις τονίζοντας ότι διαμορφώνεται ένα περιβάλλον παοσαθρωμένων δικαιωμάτων.

«Δε μπορώ να δεχθώ την κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης εργασίας ως μέτρο καλύτερης ρύθμισης της αγοράς εργασίας» επισήμανε ο Φώτης Κουβέλης και πρόσθεσε ότι οι αλλαγές στα εργασιακά δεν είναι δευτερεύων ζήτημα αλλά αποτελούν το χάρτη της επόμενης ημέρας.

Για ακόμη μια φορά υπογράμμισε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα για τα εργασιακά αλλά θα στηρίξει την κυβέρνηση προαναγγέλλοντας τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα στην ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ