Στουρνάρας: Δεν δέχομαι να παίρνω σκληρά μέτρα για τους πολίτες και να διατηρούνται προνόμια άλλων - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Δεν δέχομαι να παίρνω σκληρά μέτρα για τους πολίτες και να διατηρούνται προνόμια άλλων

Στουρνάρας: Δε δέχομαι να παίρνω σκληρά μέτρα για τους πολίτες και να διατηρούντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θέση ότι με το νομοσχέδιο αυτό ολοκληρώνεται ο στόχος της κυβέρνησης που δεν είναι άλλος από το να συνεισφέρουν όλοι οι πολίτες για τη σωτηρία της Ελλάδας, καθώς, διαφορετικά δεν πρόκειται για εθνική προσπάθεια, επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια.

«Δεν δέχομαι να παίρνω σκληρά μέτρα για τους πολίτες και παράλληλα να διατηρούνται προνόμια σε άλλους κλάδους» δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Οικονομικών και επανέλαβε ότι λυπάται που η αξιωματική αντιπολίτευση συντηρεί συγκεκριμένα καθεστώτα και προνόμια.

«Δεν μπορούμε να διατηρούμε εξαιρέσεις και προνόμια», τόνισε ο υπουργός αναφορικά με την διάταξη για την ένταξη συγκεκριμένων ταμείων στον ΕΟΠΥΥ.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι η κυβέρνηση προωθεί ένα προϋπολογισμό προς την απελευθέρωση τω παραγωγικών δυνάμεων της χώρας και ότι το νέο παραγωγικό πρότυπο βασίζεται σε διαφορετικό όραμα για μια νέα οικονομία, εξωστρεφή.

«Η χώρα πρέπει να μπει ξανά στον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη» υποστήριξε ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ