Τα νέα κινητά Smart Chat «εισβάλουν» στα καταστήματα της Vodafone - iefimerida.gr

Τα νέα κινητά Smart Chat «εισβάλουν» στα καταστήματα της Vodafone

Τα νέα κινητά Smart Chat «εισβάλουν» στα καταστήματα της Vodafone
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έφτασαν στην αγορά τα νέα εντυπωσιακά smartphone της Vodafone. Το νέο Smart Chat είναι διαθέσιμο μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone και είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους θέλουν να είναι σε επαφή με τους φίλους τους κάθε στιγμή, συνδυάζοντας χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης σε πολύ προσιτή τιμή.

Διαθέτει πλήρες εργονομικό πληκτρολόγιο QWERTY και οθόνη υψηλής απόκρισης HVGA 3.2'' ενώ η κάμερα 3,2 megapixel με LED φλας θα απαθανατίζει τις αγαπημένες σας στιγμές.

Επίσης έχει μία κάρτα μνήμης 2 GB στη συσκευασία, συνδεσιμότητα HSDPA, WiFi και A-GPS τελευταίας τεχνολογίας για ακριβείς λειτουργίες πλοήγησης.

Τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread και έχει επεξεργαστή 800 Mhz με μνήμη RAM 512MB ενώ διαθέτει προεγκατεστημένες τις εφαρμογές Facebook και Twitter για να μη χάνετε στιγμή επαφή με τους φίλους σας.

Το απίθανο νέο «έξυπνο» μοντέλο της Vodafone, διατίθεται σε μαύρο και λευκό στην μοναδική τιμή των 199.90 ευρώ.

Τα νέα κινητά Smart Chat «εισβάλουν» στα καταστήματα της Vodafone | iefimerida.gr 0
Τα νέα κινητά Smart Chat «εισβάλουν» στα καταστήματα της Vodafone | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ