H Πάμελα Άντερσον ως ναυαγοσώστρια φαλαινών [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

H Πάμελα Άντερσον ως ναυαγοσώστρια φαλαινών [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κράχτης» για την Operation Zero Tolerance της Sea Shepherd Conservation Society (εναντίον των φαλαινοθήρων) ήταν για άλλη μια χρονιά η 45χρονη Πάμελα Άντερσον η οποία φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της, καβάλησε το jet σκι και κατέβηκε ως την μαρίνα del Rey.

«Όταν ρώτησε η δασκάλα τα παιδιά μου στο σχολειό τι δουλειά κάνουν οι γονείς τους, της είπαν ''Ο μπαμπάς μου είναι ροκ σταρ και η μαμά μου σώζει ζώα''. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Έχω βαρεθεί να μιλάω για το στήθος μου και τους γκόμενους μου. Πλέον είμαι χαρούμενη να χρησιμοποιώ την φήμη για καλούς σκοπούς. Όπως αυτός».

H Πάμελα Άντερσον ως ναυαγοσώστρια φαλαινών [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η Πάμελα Άντερσον στο κοινό που κατέβηκε στην μαρίνα για να δει από κοντά τόσο την ίδια όσο και το υπερ-ταχύ σκάφος της οργάνωσης ονόματι SSS Brigitte Bardot το οποίο θα μείνει αγκυροβολημένο ως τις 11 Νοεμβρίου.

H Πάμελα Άντερσον ως ναυαγοσώστρια φαλαινών [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Όλα αυτά στα πλαίσια της επιχείρησης Operation Zero Tolerance που περιλαμβάνει 4 πλοία, ένα ελικόπτερο, τρια μη επανδρωμένα αεροπλάνα και 100 εθελοντές με στόχο να σταματήσουν τον στόλο γιαπωνέζων φαλαινοθήρων.

H Πάμελα Άντερσον ως ναυαγοσώστρια φαλαινών [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2
H Πάμελα Άντερσον ως ναυαγοσώστρια φαλαινών [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ