Κανάκης: «Δε χρειάζεται να κρεμάσουμε τα παιδιά της Συντέλειας» - iefimerida.gr

Κανάκης: «Δε χρειάζεται να κρεμάσουμε τα παιδιά της Συντέλειας»

 Κανάκης: «Δε χρειάζεται να κρεμάσουμε τα παιδιά της Συντέλειας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φάρσα που έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής «Συντέλεια» στη Λιάνα Κανέλλη, σχολίασε μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» ο Αντώνης Κανάκης, επισημαίνοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι ήταν λάθος, το οποίο όμως και οι ίδιοι αναγνώρισαν τελικά.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα έκανε ποτέ μια αντίστοιχη φάρσα, ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» απάντησε: «Είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να αντιμετωπίσω σχεδόν τα πάντα χιουμοριστικά. Αν μπορούσα, ακόμη και τον ίδιο το θάνατό μου, από ένα τραγικό δυστύχημα για παράδειγμα, θα τον διακωμωδούσα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θεωρώ πως ο μόνος που δικαιούται να κάνει πλάκα σε ένα θύμα, σχετική με αυτό που έπαθε, είναι το ίδιο το θύμα. Αν δηλαδή το ίδιο το θύμα βρει τη δύναμη και τη διάθεση να κάνει πλάκα με την τραυματική εμπειρία του, τότε δίνει άτυπα το πράσινο φως και στους άλλους να ακολουθήσουν αν το επιθυμούν».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι «δεν χρειάζεται να κρεμάσουμε τα παιδιά της Συντέλειας. Είναι φανερό ότι ήταν μια παράξενη στιγμή και γι΄αυτούς. Ζήτησαν ειλικρινώς πιστεύω "συγγνώμη", κάτι που είναι πολύ σημαντικό, και δεν νομίζω ότι καθορίζει ή αντιπροσωπεύει το σύνολο της δουλειάς τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ