Σε θέση μάχης ο ΣΥΡΙΖΑ- Συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα - iefimerida.gr

Σε θέση μάχης ο ΣΥΡΙΖΑ- Συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κεντρική γραμμή του κόμματος που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινοβουλευτική μάχη της ερχόμενης εβδομάδας θα καθορίσει ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το απόγευμα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του αναμένεται να αναφερθεί στην κατάσταση που διαμορφώνεται στο πολιτικό σκηνικό ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για το νέο πακέτο μέτρων.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη υιοθετήσει πολύ σκληρή γραμμή στην αντιπολιτευτική του κριτική, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι υλοποιεί ένα πρόγραμμα που θα καταστρέψει ακόμη περισσότερο την ελληνική κοινωνία, χωρίς να έχει τη δημοκρατική νομιμοποίηση και αυτό αναμένεται να τονίσει μιλώντας και προς τους βουλευτές του κόμμαός του.

Παράλληλα βασικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αυξηθεί και η πίεση έξω από τη βουλή, με τις κινητοποιήσεις, που οργανώνουν για τις επόμενες κρίσιμες μέρες όλα τα μεγάλα συνδικάτα της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ