Πρόβλεψη σοκ της ΙΝΕ-ΓΣΕΕ για την ανεργία - Στο 35% θα «σκαρφαλώσει» το 2013 - iefimerida.gr

Πρόβλεψη σοκ της ΙΝΕ-ΓΣΕΕ για την ανεργία - Στο 35% θα «σκαρφαλώσει» το 2013

Πρόβλεψη σοκ της ΙΝΕ-ΓΣΕΕ για την ανεργία - Στο 35% θα «σκαρφαλώσει» το 2013
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματικά σενάρια για την εξέλιξη της ανεργίας στην Ελλάδας εξέθεσε ο επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου της ΓΣΕΕ Σάββας Ρομπολής, ο οποίος υπολογίζει ότι η πραγματική ανεργία μέσα στο 2013 θα φθάσει σε πραγματικούς αριθμούς στο 34 με 35%.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Ρομπολής ανέφερε συγκεκριμένα πως η καταγεγραμμένη ανεργία στην Ελλάδα το 2013 θα «σκαρφαλώσει» στο 29% ενώ σε πραγματικούς αριθμούς θα διαμορφωθεί στο 34 με 35%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 1,75 εκατ. Ανέργους.

Επίσης, ο Σάββας Ρομπολής της ΙΝΕ-ΓΣΕΕ τόνισε ότι η Ελλάδα θα γνωρίσει τον τυφώνα εσωτερικής υποτίμησης, ενώ εξέφρασε την ανησυχία ότι το «παγκόσμιο σύστημα» και οι αναπτυγμένες χώρες φαντάζουν να «πηγαίνουν σε ύφεση» και η μεσογειακή συνιστώσα σε «συνθήκες μεγαλύτερης παράτασης της ύφεσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ