Τι θα έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αν συναντούσε το Γιώργο Παπανδρέου - iefimerida.gr

Τι θα έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αν συναντούσε το Γιώργο Παπανδρέου

Τι θα έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αν συναντούσε το Γιώργο Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τέχνης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, για το τί θα έκανε αν γινόταν θεός για μια μέρα, αλλά και τι θα έλεγε στο Γιώργο Παπανδρέου αν τον συναντούσε από κοντά, μίλησε σε γυναικείο περιοδικό ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ELLE, ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι άνθρωποι του χώρου τους, σημειώνοντας: «Ξέρω πολλούς συναδέλφους, ειδικά στο θέατρο που παίρνουν 580 ευρώ ή λιγότερα. Γνωρίζω επίσης πολλούς συναδέλφους που έχουν πληρωθεί καλά για τη δουλειά τους, τίμια και καθαρά. Ίσως είναι θέμα συγκυρίας να βρεθεί κανείς στη θέση μου ή εγώ στη δική του. Τα πράγματα στην εποχή μας είναι πολύ ρευστά και κανείς μας δεν ξέρει που θα είναι αύριο».

Παράλληλα, είπε ότι αν συναντούσε από κοντά το Γιώργο Παπανδρέου θα έκανε πως δεν τον βλέπει για να μην το φέρει σε δύσκολη θέση με αυτά που θα ξεστόμιζε, ενώ αν ήταν θεός για μια μέρα θα είχε πολλά νεύρα «με τις μαλακίες που κάνουν οι άνθρωποι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ