Itanimulli.com ή απλά illuminati αντίστροφα - iefimerida.gr

Itanimulli.com ή απλά illuminati αντίστροφα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχετε στο παρελθόν πληκτρολογήσει τον παραπάνω σύνδεσμο και έχετε πάθει σοκ ανάλογο με την ανάγνωση βιβλίων του Dan Brown, τότε αξίζει να μάθετε την αλήθεια πίσω από τα ανεξήγητα redirect και τους ύποπτους υπερσυνδέσμους. Αν πληκτρολογήσει κανείς itanimulli.com ή .org, θα παραπεμφθεί κατευθείαν στο επίσημο site της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ενώ αντίστοιχα αν πληκτρολογήσει tsirhcitna.com (το αντίστροφο δηλαδή του antichrist) θα οδηγηθεί ως δια μαγείας στην επίσημη σελίδα του Βατικανού.

Με τέτοια κατάφωρη συνομωσία και μια ογκώδη βιβλιογραφία να εξιστορεί τα κατορθώματα και τη διείσδυση των Πεφωτισμένων στα ανώτερα κλιμάκια του αμερικανικού, και όχι μόνο, κράτους, δύσκολα θα έμενε κάποιος ανεπηρέαστος από τις αποκαλύψεις. Ωστόσο, μη βιαστείς, πίσω από τη Μασονία του διαδικτύου κρύβεται ένας συνήθης χάκερ. Προς μεγάλη απογοήτευση του Δημ. Λιακόπουλου, η αιτία του κακού είναι ο John Fenley, ο χάκερ με domain name itanimulli.com, ο οποίος αποφάσισε να καλύψει τον ελεύθερο χρόνο του μπλέκοντας συνομωσιολογικά ονόματα με επίσημες ιστοσελίδες γνωστών οργανισμών. Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε σε blogger, δεν είχε κάποιο σοβαρό σκοπό και δεν είναι μύστης των πεφωτισμένων. «Είμαι απλώς ένα παιδί, όπως μπορείς να καταλάβεις, και δεν πιστεύω καν στους illumintati», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δημιουργός της σχετικής σελίδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ