Μιχάλης Κασσής: «Θα το βρει κάποια στιγμή η γκαβή το αρνί» - iefimerida.gr

Μιχάλης Κασσής: «Θα το βρει κάποια στιγμή η γκαβή το αρνί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το καθαρά ηπειρώτικο γνωμικό επέλεξε ο γιαννιώτης βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής για να εξηγήσει τι θα γίνει στο κόμμα του όταν τεθεί θέμα ηγεσίας.

«Θα το βρει κάποια στιγμή η γκαβή το αρνί», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Μιχάλης Κασσής, για το αν τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο βουλευτής έχει τύψεις πολιτικής συνείδησης επειδή, ως βουλευτής επαρχίας, διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο κάτι που δεν μπορεί να το δικαιολογήσει στη μητέρα του και στο παιδί του: «Στη μητέρα μου, τι να της πω, ότι έρχομαι να σου κόψω τη σύνταξη αλλά εγώ μένω στο Κάραβελ; Γίνονται αυτά τα πράγματα;», είπε.

Μετά την ανεξαρτητοποίησή του, πάντως, ο κ. Κασσής πήγε σε ταβέρνα και συνέφαγε με την κυρία Θεοδώρα Τζάκρη και τους Μάρκο Μπόλαρη και Γιάννη Δριβελέγκα.

Αυτοί είναι οι «γκαβοί» που ψάχνουν το «αρνί» (τον νέο αμνό-ηγέτη) στο ΠΑΣΟΚ;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ ηγεσία αρνί Μιχάλης Κασσής γκαβή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ