Κύλισε ξανά σε κράκ και ασυδοσίες ο Τσάρλι Σιν-Ξοδεύει 25.000 δολάρια το βράδυ - iefimerida.gr

Κύλισε ξανά σε κράκ και ασυδοσίες ο Τσάρλι Σιν-Ξοδεύει 25.000 δολάρια το βράδυ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RadarOnline εδώ και οχτώ μήνες ο Τσάρλιν Σιν «παρτάρει» πιο σκληρά από ποτέ. Κάτι που μεταφράζεται σε 14 γραμμάρια κόκας που τον περιμένουν (μαζί με ένα μάτσο «ροζ» σταρ) κάθε βράδυ που γυρίζει σπίτι από τα γυρίσματα του Anger Management.

«Εδώ και οχτώ μήνες ο Τσάρλι έχει κανονίσει να του φέρνουν στο σπίτι 14 γραμμάρια κόκα την ημέρα. Με το που τα πάρει πηγαίνει στο μπάνιο, τα ανακατεύει με σόδα και φτιάχνει κρακ. Το οποίο και πίνει μέσα σε μια πίπα που έχει φτιάξει από ένα άδειο μπουκάλι νερού Fiji. Στην συνέχεια πηγαίνει στο σαλόνι και βλέπει ερωτικε ταινίες αγκαλιά με μια διαφορετική πληρωμένη συνοδό κάθε βράδυ».

Αυτό δήλωσε συνεργάτης του Τσάρλι Σιν, που ισχυρίζεται ότι περνάει σχεδόν κάθε μέρα μαζί του εδώ και μια δεκαετία, στο Radaronline.

Προσθέτοντας πως «Ξοδεύει όλα τα λεφτά του σε ναρκωτικά και call girls.Υπάρχει μια συγκεκριμένη με την οποία είναι καψούρης. Η συγκεκριμένη του στοιχίζει 25.000 δολάρια το βράδυ. Μάλιστα πρόφατα της αγόρασε και ένα πολυτελές αυτοκίνητο για να μπορεί να έρχεται στο σπίτι ότι ώρα την φωνάζει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάρλι Σιν κόκα κρακ radaronline
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ