Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης «καρφώνει» Βενιζέλο και Σαμαρά - iefimerida.gr

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης «καρφώνει» Βενιζέλο και Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί παρέμβαση του βουλευτή Μάρκου Μπόλαρη ο οποίος βάλει εμμέσως πλήν σαφώς εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά και ευθέως εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μπόλαρης ο οποίος στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε κατά της ψήφισης των νέων μέτρων και επιφυλάχθηκε να δηλώσει τι θα κάνει στη Βουλή, κάνει λόγο στο σχόλιο του για «απουσία της πολιτικής»και επισημαίνει :

«Ένα ολόκληρο πολιτικό, οικονομικό σύστημα ευθύνεται για το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η χώρα. Έχει υποβιβάσει την αδήριτη αναγκαιότητα πολιτικής για τη χώρα σε μετρολογία, σε μετρολαγνεία! Χωρίς καμία αγωνία για την έλλειψη πολιτικού-αναπτυξιακού σχεδίου για τη χώρα. Χωρίς καμία αγωνία για την ανυπαρξία, την παντελή απουσία κυβερνητικού έργου από την κυβέρνηση του κρυπτόμενου πρωθυπουργού Σαμαρά!»

Από το περιεχόμενο σου σχολίου προκύπτει ότι ο βουλευτής κατηγορεί την ηγεσία του κόμματος του για «μετρολαγνεία» και ότι δεν έχει αγωνία για την έλλειψη πολιτικού σχεδιασμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ