Αγριο έγκλημα - Γονείς δολοφόνησαν την κόρη τους με οξύ, αφού πρώτα την σάπισαν στο ξύλο - iefimerida.gr

Αγριο έγκλημα - Γονείς δολοφόνησαν την κόρη τους με οξύ, αφού πρώτα την σάπισαν στο ξύλο

Αγριο έγκλημα - Γονείς δολοφόνησαν την κόρη τους με οξύ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρικτό θάνατο από τα χέρια των ίδιων της των γονιών οι οποίοι την περιέλουσαν και την έκαψαν με οξύ βρήκε μια έφηβη στο Πακιστάν.

Ο λόγος; Φέρεται - δεν είναι ούτε καν σίγουρο - να είχε συναντηθεί με έναν νεαρό άνδρα χωρίς την συγκατάθεση των γονιών της.

Ο πατέρας του θύματος Μοχάμαντ Ζαφάρ ξυλοκόπησε το απόγευμα της Δευτέρας την 15χρονη κόρη του Άνβου Σα, λίγη ώρα αφού την αντιλήφθηκε να συζητάει με έναν νεαρό έξω από την πόρτα του σπιτιού τους.

Στην συνέχεια με τη βοήθεια της συζύγου του την περιέλουσαν με οξύ, με αποτέλεσμα το κορίτσι να υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Μάλιστα οι γονείς της άτυχης έφηβης δεν μπήκαν ούτε καν στον κόπο να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Περίμεναν η κατάσταση να φθάσει στο απροχώρητο, να περάσει, δηλαδή, μια ολόκληρη ημέρα και ύστερα να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου και τελικά, μετά από λίγο, κατέληξε.

Αμέσως μετά την κηδεία της άτυχης κοπέλας, η αδελφή του θύματος επικοινώνησε με την Αστυνομία και «κάρφωσε» τους γονείς της. Ετσι λίγο αργότερα συνελήφθησαν και ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη τους, υποστηρίζοντας πως «υποπτεύονταν πως η κόρη τους διατηρούσε δεσμό με ένα αγόρι».

Η αποτρόπαιη δολοφονία διαπράχθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο απομακρυσμένο διοικητικό διαμέρισμα Χόι Ράτα, σε απόσταση 140 χλμ. από την επαρχιακή πρωτεύουσα Μουζαφαραμπάντ, τόνισε ο αξιωματικός της αστυνομίας Ταχίρ Αγιούμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ