Στουρνάρας: Ο Προβόπουλος αμοίβεται με 7.600 ευρώ το μήνα [έγγραφο] - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Ο Προβόπουλος αμοίβεται με 7.600 ευρώ το μήνα [έγγραφο]

Στουρνάρας: Ο Προβόπουλος αμοίβεται με 7.600 ευρώ το μήνα [έγγραφο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έστειλε στη Βουλή έγγραφο με τις καθαρές μηνιαίες αποδοχές του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, αλλά και των υπολοίπων στελεχών της τράπεζας.

Ο κ. Προβόπουλος λαμβάνει 7.615 ευρώ μηνιαίως, η υποδιοικητής κ. Ελένη Δενδρινού – Λουρή λαμβάνει 8.148 ευρώ (είναι μεγαλύτερη η αμοιβή της επειδή δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της ΤτΕ λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα, ο υποδιοικητής Ιωάννης Παπαδάκης λαμβάνει 7.373 ευρώ, Ο Χαράλαμπος Σταματόπουλος λαμβάνει 4.596 ευρώ, ο Γεώργιος Οικονόμου 5.944 ευρώ και ο Ηλίας Πλασκοβίτης 6.765 ευρώ

Παράλληλα διευκρινίζεται ότι τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας δεν λαμβάνουν αμοιβή για την συμμετοχή τους στο Γενικό Συμβούλιο, αλλά μηνιαία αποζημίωση η οποία από το 2002 είναι 250 ευρώ μετά την αφαίρεση του φόρου.

Διαβάστε το έγγραφο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ