O Αντώνης Σαμαράς αγαπάει το χαβιάρι - iefimerida.gr

O Αντώνης Σαμαράς αγαπάει το χαβιάρι

O Αντώνης Σαμαράς αγαπάει το χαβιάρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάμεσα σε πυρετώδεις συσκέψεις και ενδοκυβερνητικούς τριγμούς, ο πρωθυπουργός βρήκε χρόνο να πάει σινεμά το Σαββάτο για να απολαύσει την ταινία «Ο θεός αγαπάει το χαβιάρι» με τους Κατρίν Ντενέβ, Λάκη Λαζόπουλο κ.α..

Είναι αξιοθαύμαστο το κουράγιο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που φροντίζει να βρίσκει χρόνο και για τον κινηματογράφο. Έτσι, το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου, μαζί με καλό του φίλο επέλεξε να δει την πολυσυζητημένη -αν και με έντονα αρνητικές κριτικές- ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο θεός αγαπάει το χαβιάρι». Η ταινία αφηγείται τη ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη που πλούτισε από το εμπόριο χαβιάρι σε ολόκληρη την Ευρώπη, δρώντας όμως και ως πειρατής στις θάλασσες του Αιγαίου. Σε μια περίοδο σαν τη σημερινή όπου το στοίχημα της ανάπτυξης πρέπει να κερδηθεί, ενδεχομένως η ταινία να ενέπνευσε τον πρωθυπουργό για την προώθηση νέων μορφών επιχειρηματικότητας, σκέφτηκαν κάποιοι.

Οι θεατές του κινηματογράφου Cinemax 3 – βρίσκεται στην οδό Δροσίνη της Κηφισιάς σχεδόν απέναντι από τον Βάρσο και πολύ κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού- έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τον μειλίχιο Αντώνη Σαμαρά φορώντας χαλαρό πουκάμισο με ανοιχτά τα πρώτα κουμπιά και φθαρμένο τζιν να μπαίνει στην αίθουσα. Έφτασε εγκαίρως, πριν αρχίσει η προβολή και κάθισε να δει την ταινία μαζί με καλό του φίλο, αλλά και τη διακριτική παρουσία των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλειά του. Δεν κρατούσε ποπ κορν ή τα σύνηθη συνοδευτικά των κινηματογραφικών εξορμήσεων και επίσης ούτε στιγμή δεν κοίταξε το κινητό του τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της προβολής. Σημαντικό στοιχείο, αφού οι άνθρωποι που παρακολουθούν στενά τα πολιτιστικά δρώμενα δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ξεχάσουν την εικόνα του τότε υπουργού πολιτισμού Γιώργου Βουλγαράκη να τσεκάρει το κινητό του από την πρώτη σειρά της Επιδαύρου κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο πρωθυπουργός αποχώρησε χαμογελαστός, χαιρετώντας όσους έσπευσαν να του μιλήσουν, αποφεύγοντας όμως να σχολιάσει την ταινία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ