Αυτή είναι η βραβευμένη πορνοστάρ που προσέλαβε γνωστή τραγουδίστρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η βραβευμένη πορνοστάρ που προσέλαβε γνωστή τραγουδίστρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία πράξη της προσπάθειας της Μάιλι Σάιρους να αποτινάξει την εικόνα της γλυκανάλατης πριγκίπισσας της Disney δεν είναι άλλη από την πρόσκληση που απεύθυνε στην «ροζ» στάρ Τζέσι Άντριους να συμμετέχει στο νέο βιντεοκλίπ της ονόματι Desicions.

H επιλογή της Τζέσι Άντριους μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς πρόκειται για το ανερχόμενο αστέρι της «ροζ» βιομηχανίας , παρόλο που ξεκίνησε να ασχολείται μόλις δυο χρόνια πριν.

Φέτος μάλιστα η 29χρονη πρώην υπάλληλος μπουτικ ψηφίστηκε ως καλύτερη νέα στάρλετ από δυο διαφορετικές οργανώσεις, ενώ έχει ήδη εξελιχθεί σε ανεπίσημη μούσα του Τέρι Ρίτσαρντσον που απολαμβάνει όσο τίποτα το να την φωτογραφίζει.

Ο ρόλος της στο Desicions δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί, αλλά οι ερωτικές περιπτύξεις με την Μάιλι Σάιρους πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Άλλωστε η ερωτική ατμόσφαιρα στα γυρίσματα του συγκεκριμένου βιντεοκλίπ είναι ήδη στα ύψη καθώς, σύμφωνα με την New York Post, η Μάιλι φορούσε ένα καυτό δερμάτινο σορτσάκι, ενώ στα διαλείμματα έκανε και ένα αισθησιασικό στριπτίζ για χάρη του συνεργείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ