Επίθεσεις σε αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας μετά από χτύπημα με μαχαίρι σε Ελληνα κομμωτή - iefimerida.gr

Επίθεσεις σε αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας μετά από χτύπημα με μαχαίρι σε Ελληνα κομμωτή

Ρατσιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας – Σοβαρός τραυματισμός αλλοδαπού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ένταση επικράτησε για ακόμα μία φορά στο Κέντρο της Αθήνας όταν ομάδα περίπου 100 ατόμων επιτέθηκε σε μετανάστες, που διατηρούν καταστήματα στην περιοχή.

Συγκεκριμένα το χτύπημα σημειώθηκε γύρω από τις οδούς Αχαρνών και Αγίου Μελετίου. Μάλιστα όπως αναφέρει και το newsbeast.gr από τα επεισόδια που έγιναν τραυματίστηκε σοβαρά ένας αλλοδαπός, ενώ έχουν προκληθεί αρκετές ζημιές σε καταστήματα μεταναστών.

Η αφορμή γι ατο χάος που επικράτησε, ξεκίνησε όταν στον Αγιο Παντελεήμονα στην οδό Μιχαήλ Βόδα αλλοδαποί εισέβαλαν σε κομμωτήριο, τραυμάτισαν τον κομμωτή με μαχαίρι και προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα. Σύμφωνα με το eglimatikotita.gr στο σημείο έφτασαν μέλη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος και Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, αλλά και κάτοικοι της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ