Τσίπρας: Η κυβέρνηση είναι Μουτζαχεντίν, αποφάσισε να ξεπουλήσει όλες τις ΔΕΚΟ - iefimerida.gr

Τσίπρας: Η κυβέρνηση είναι Μουτζαχεντίν, αποφάσισε να ξεπουλήσει όλες τις ΔΕΚΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση την οποία αποκάλεσε «κυβέρνηση νεοφιλελεύθερων Μουτζαχεντίν, που ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τη χώρα», εξαπέλυσε χθες βράδυ σε ομιλία του στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας σε εκδήλωση σε κεντρικό κινηματογράφο, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε χαρακτηριστικά: «148 βουλευτές αποφάσισαν να ξεπουλήσουν όλες τις ΔΕΚΟ. Αυτό το πράγμα είναι πρωτοφανές, δεν έχει ξανασυμβεί στα δημοκρατικά χρονικά». Αναφερόταν έτσι στην χθεσινή ψηφοφορία στη βουλή κατά την οποία ψηφίστηκε με μειωμένη πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις των ΔΕΚΟ.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η δανειακή δόση των 31,5 δις θα δοθεί έτσι κι αλλιώς, «όχι γιατί τελειώνουν τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας στις 16 Νοεμβρίου, όπως υποστηρίζουν, αλλά για να σωθούν οι Τράπεζες και η ίδια η Ευρωζώνη», όπως είπε.

«Στο δίλημμα της μοιραίας Τριανδρίας των Μνημονιακών Μνημόνιο ή Χάος, απάντησαν οι ίδιοι στη Βουλή : Και Μνημόνιο Και Χάος», κατέληξε.

Επεσήμανε τέλος ότι η κυβέρνηση «της προχωρημένης κοινωνικής αποσύνθεσης και την ηθικής και πολιτικής σήψης δεν νομιμοποιείται να φέρει στη Βουλή τα μέτρα των νέων περικοπών» .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ