Βενιζέλος: Να πάμε σε ψηφοφορία-Χρυσοχοΐδης: Τα εθνικά θέματα δεν μπαίνουν σε ψηφοφορία - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Να πάμε σε ψηφοφορία-Χρυσοχοΐδης: Τα εθνικά θέματα δεν μπαίνουν σε ψηφοφορία

Βενιζέλος: Να πάμε σε ψηφοφορία-Χρυσοχοΐδης: Τα εθνικά θέματα δεν μπαίνουν σε ψη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαρακτηριστικός του κλίματος που επικράτησε κατά τη διάρκεια της τετράωρης συνεδρίαης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είναι ο διάλογος μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε να διενεργηθεί ψηφοφορία για το θέμα των μέτρων προκαλώντας την αντίδραση πολλών στελεχών μεταξύ των οποίων και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρεται να απάντησε στον Ευάγγελο Βενιζέλο πως τα εθνικά ζητήματα δεν τείθενται σε ψηφοφορίες και τον κάλεσε να θέσει θέμμα κομματικής πειθαρχίας.

Μάλιστα ο πρώην υπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αναλάβει την ηγετική του ευθύνη προκειμένου το κόμμα να πάει συντεταγμένο στην ψηφοφορία και να μην κινδυνεύσει η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.

Όπως έχει διαρρεύσει οι περισσότεροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να στηρίζουν τα μέτρα αλλά το κλίμα φαίνεται να είναι αρνητικό, με στελέχη της Ιπποκράτους να λένε πως «δύσκολα μαζεύεται το θέμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ