Κεκλεισμένων των θυρών τελικά συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Κεκλεισμένων των θυρών τελικά συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Κεκλεισμένων των θυρών τελικά συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση να συνεδριάσει χωρίς ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έλαβε η Ιπποκράτους.

Παρά τους αρχικούς σχεδιασμούς του κόμματος η συνεδρίαση να μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω του web tv του ΠΑΣΟΚ τελικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε η κοινοβουλευτική ομάδα να συνεδριάσει μακρυά από τις κάμερες.

Μπαίνοντας στην αίθουσα, ο κ. Βενιζέλος απευθύνθηκε προς τους δημοσιογράφους και τους ρώτησε: « Τι κάνετε εδώ; Δεν απεργείτε;»

Στην θετική απάντηση των δημοσιογράφων ότι καλύπτουν δεν μεταδίδουν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανταπάντησε: «και τότε τι κάνετε εδώ; Θέλετε να μπείτε μέσα να ψηφίσετε; Η ομιλία μου θα σας διανεμηθεί σύντομα».

Η δήλωση αυτή του κ. Βενιζέλου δείχνει πως θα υπάρξει ψηφοφορία αναφορικά με τη στάση του κόμματος για τα μέτρα. Από τη συνεδρίαση της Κ.Ο απουσιάζει ο πρώην αρχηγός του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου αλλά κι ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ