Η Microsoft παρουσίασε τα ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά των Windows Phone 8 - iefimerida.gr

Η Microsoft παρουσίασε τα ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά των Windows Phone 8

Η Microsoft παρουσίασε τα ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά των Windows Phone 8
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα νέα χαρακτηριστικά των Windows Phone 8 παρουσίασε η Μicrosoft. Το νέο λειτουργικό διατηρεί κάποιοι από τα χαρακτηριστικά των Windows Phone 7 και προσθέτει, φυσικά και πολλά νέα.

Ενα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι το WP7, δηλαδή η νέα οθόνη κλειδώματος η οποία δείχνει εικόνες και ειδοποιήσεις από το Facebook και άλλες εφαρμογές, οι οποίες μέσω των Live Apps ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο και εμφανίζονται στην... κλειδωμένη οθόνη.

Ανανεωμένες είναι και οι εφαρμογές για το Twitter και το Skype. Οι ειδοποιήσεις για το πρώτο πλέον θα είναι ορατές, ενώ το Skype θα τρέχει πλέον στο backround, δίνοντας την επιλογή στους χρήστες να δέχονται κλήσεις και μηνύματα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν, επί τούτου την εφαρμογή.

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Data Sense, το οποίο παρακολουθεί τα δεδομένα που καταναλώνει κάθε εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα συμπιέζει τις ιστοσελίδες, προς εξοικονόμηση δεδομένων που μπορεί να φθάσει ακόμη και το 45%. Επίσης, αξιοποιεί τα διαθέσιμα WiFi ώστε η συσκευή να μειώνει την κατανάλωση στο ελάχιστο, περίπου όπως το data management που βρίσκουμε στις συσκευές Android.

Επίσης, υπάρχει μια δυνατότητα η οποία αφορά σε... παιδιά. Πρόκειται για την εφαρμογή Kids Corner, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέγει σε ποιες εφαρμογές θέλει να έχουν πρόσβαση τα παιδιά.

Το Rooms είναι μια εφαρμογή ανάλογη του Google Plus η οποία επιτρέπει στο χρήστη να προσκαλέσει διάφορα άτομα και να μοιραστεί μαζί τους ενημερώσεις, φωτογραφίες.

Συσκευές Nokia, ΗΤC και την Samsung με Windows 8 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αμερικανική αγορά μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο αναμένεται να... καταφθάσει μέσα στον επόμενο Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ