Στην Βουλή το σχέδιο του πρώτου πλεονασματικού Προϋπολογισμού από τις αρχές του 2000 - iefimerida.gr

Στην Βουλή το σχέδιο του πρώτου πλεονασματικού Προϋπολογισμού από τις αρχές του 2000

Κατατέθηκε στην Βουλή το σχέδιο του πρώτου πλεονασματικού Προϋπολογισμού από τις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Βουλή κατατέθηκε από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα το σχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού για το έτος 2013 ο οποίος θα είναι και ο πρώτος πλεονασματικός από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Όπως είναι πιθανό ο Γιάννης Στουρνάρας θα λάβει μέρος σε κρίσιμη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup με κεντρικό θέμα συζήτησης την Ελλάδα, ο οποίος θα παρουσιάσει το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης για την ψήφιση των μέτρων και την υλοποίηση των προαπαιτούμενων δράσεων προκειμένου να εκταμιευθεί η δόση των 31,5 δισ. ευρώ.

Κατά την τηλεδιάσκεψη επί τάπητος θα τεθούν ζητήματα όπως η βιωσιμότητα του χρέους και του χρηματοδοτικού κενού του ελληνικού προγράμματος με βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η (προεξοφλούμενη πλέον) επιμήκυνση της περιόδου δημοσιονομικής προσαρμογής κατά 2 έτη ως το 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ