H Ελληνίδα που έριξε χυλόπιτα στον Χέφνερ-Προσεχώς σε αμερικάνικο ριάλιτι - iefimerida.gr

H Ελληνίδα που έριξε χυλόπιτα στον Χέφνερ-Προσεχώς σε αμερικάνικο ριάλιτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμη να κάνει το μεγάλο άλμα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού είναι η Ελληνοιρλανδέζα Γεωργία Σάλπα, σύμφωνα με δημοσίευμα του greek reporter. Εκεί που την περιμένει ο Χιου Χέφνερ με ανοικτές αγκάλες.

«Με πήραν από το Αμερικάνικο Playboy και μου ζήτησαν να ποζάρω για αυτό. Αλλά τους είπα όχι. Είναι κάτι που δεν σκέφτομαι να κάνω αυτή την στιγμή». Αυτό αποκάλυψε στην στήλη της στην εφημερίδα Star η 27χρονη που πρόσφατα ψηφίστηκε από το FHM ως No5 πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη.

Ενώ πυκνώνουν οι φήμες -ειδικά μετά την λήξη του συμβολαίου της με ιρλανδέζικο πρακτορείο μοντέλων- ότι είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της και να δοκιμάσει την τύχη της στο Χόλιγουντ.

Φήμες που επιβεβαίωσε και η ίδια μέσα από συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Irish Independent «Είχα πάει στο Λος Άντζελες για διακοπές και με προσέγγισαν διάφοροι άνθρωποι από τον χώρο της σόουμπιζ. Οι αρχικές συναντήσεις πήγαν εξαιρετικά καλά, αλλά δεν θέλω να σας πω λεπτομέρειες. Άλλωστε αυτές θα τις συζητήσουμε την επόμενη φορά που θα ταξιδέψω εκεί». Κάτι δηλαδή που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ