Βίσση για Σαμαρά: «Ρομαντικός, ροκάς και παθιάρης ο Αντωνάκης μου» - iefimerida.gr

Βίσση για Σαμαρά: «Ρομαντικός, ροκάς και παθιάρης ο Αντωνάκης μου»

Βίσση: Δεν γνωρίζω τον κύριο Σαμαρά - Εγώ ξέρω τον Αντώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πιο γλυκιές αναμνήσεις έχει αφήσει στην Άννα Βίσση ο δεσμός της πριν από 30 χρόνια με τον Αντώνη Σαμαρά. Όπως αποδεικνύουν οι δηλώσεις που έκανε για αυτόν στα πλαίσια της συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό Life&Style.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Life and Style, όταν η συζήτηση ήρθε στον κ. Σαμαρά η τραγουδίστρια είπε πως η ίδια δεν γνωρίζει τον κύριο Σαμαρά, αλλά τον Αντωνάκη. «... Με τον Αντώνη... Δεν λέω με τον Σαμαρά, γιατί ο Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός μας κι εγώ δεν τον γνωρίζω τον κ. Σαμαρά. Γνωρίζω τον Αντωνάκη», είπε χαρακτηριστικά η Αννα Βίσση.

Προσθέτοντας πως «Κι ο Αντώνης – το 1980 πρέπει να ήταν – υπήρξε ένας πολύ ωραίος και ρομαντικός μου δεσμός, ένας άνθρωπος που ερωτεύτηκα, αγάπησα και πέρασα καλά. Κάτι που θυμάμαι μαζί του, αυτά τα κανά - δυο χρόνια που είχαμε δεσμό, ήταν ότι αγαπούσε τη μουσική και έπαιζε ντραμς. Ηταν ροκεντρολάς. Είχε καλό μυαλό, ήταν συναισθηματικός, ρομαντικός και παθιάρης. Αυτό θυμάμαι. Ηταν άνθρωπος με πάθος».

Τέλος, όσον αφορά το ποιό θα ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε: «Μου έρχεται ένα, αλλά δεν πρόκειται να σας το πω ποτέ. Ας πούμε πως θα ήταν εκείνο που λέει "Τα καλύτερά μας χρόνια δεν τα ζούμε καλά, μονάχα τα θυμόμαστε"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ