Εννέα από τους 33 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν ως τώρα ότι ψηφίζουν τα μέτρα - iefimerida.gr

Εννέα από τους 33 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν ως τώρα ότι ψηφίζουν τα μέτρα

Ποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν τα μέτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τάχθηκαν μέχρι στιγμής, υπέρ της ψήφισης των νέων μέτρων κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Οι βουλευτές οι οποίοι ωστόσο εξέφρασαν και τις επιφυλάξεις τους είναι οι εξής: Φίλιππος Σαχινίδης Γιάννης Μανιάτης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Απόστολος Κακλαμάνης, Συμεών Κεδίκογλου, Χρήστος Γκόγκας, Πάρις Κουκουλόπουλος Τάκης Ρήγας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος από την πλευρά του τόνισε πως: «το δίλημμα είναι ή ψηφίζουμε τα μέτρα ή οδηγούμαστε στην κατάρρευση της κυβέρνησης».

«Εγώ απαντώ με τη δική μου αλήθεια. Για να μιλήσουμε για βιωσιμότητα χρέους, ρευστότητα στις τράπεζες, αντιμετώπιση ανεργίας, ανάπτυξη δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να ψηφίσουμε τα μέτρα», είπε.

Παράλληλα τόνισε ότι: «Επίσης αν πέσει η κυβέρνηση πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ποιος θα μας διαδεχθεί. Όπως όλα δείχνουν θα έρθουν ο ΣΥΡΙΖΑ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι τη διακυβέρνηση της χώρας. Εγώ δεν είμαι τόσο γενναίος να ρίξω την κυβέρνηση. Τώρα έχουμε 160 βουλευτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ