Επίθεση ομάδας φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου κατά του Διομήδη Σπινέλλη - iefimerida.gr

Επίθεση ομάδας φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου κατά του Διομήδη Σπινέλλη

Επίθεση ομάδας φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου στον Διομήδη Σπινέλλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του καθηγητή και πρώην Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών κ. Διομήδη Σπινέλλη έγινε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής, ομάδα φοιτητών που αντιδρά στην εφαρμογή του νέου νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση εισήλθε χθες σε αίθουσα του Οικονομικού Πανεπιστημίου, λίγα μόλις λεπτά πριν ο κ. Σπινέλλης ξεκινήσει την παράδοση του μαθήματος του και του επιτέθηκαν φραστικά, απευθύνοντας ταυτόχρονα κι έμμεσες απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα, μοιράζοντας φυλλάδια που ανέφεραν «Σπινέλλη σε ψάχνουμε».

Ο λόγος της επίθεσης εντοπίζεται σε ένα tweet του κ. Σπινέλλη ο οποίος και δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα επεισόδια που λάμβαναν χώρα κατά τη διάρκεια των εκλογών ανάδειξης του νέου συμβουλίου του Πανεπιστημίου. Όπως σχολίασε το ίδιο το θύμα της όχι και τόσο πρωτοφανούς επίθεσης, τον στεναχωρεί κυρίως το ότι οι φοιτητές δεν πονάνε το μέρος όπου φοιτούν κι όχι τόσο η προσωπική στοχοποίηση του.

Διαβάστε εδώ ποιος είναι ο Διομήδης Σπινέλλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ