Βομβαρδισμένη μοιάζει η Νέα Υόρκη μετά το πέρασμα του Σάντι [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Βομβαρδισμένη μοιάζει η Νέα Υόρκη μετά το πέρασμα του Σάντι [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστιες καταστροφές έχει προκαλέσει στη Νέα Υόρκη ο τυφώνας Σάντι που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 17 ατόμων, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά.

Ο τυφώνας ήταν τελικά πιο ισχυρός από ότι υπολόγιζαν οι επιστήμονες, με τεράστια κύματα και ισχυρότατους ανέμους να «χτυπούν» την πόλη, η οποία κηρύχθηκε σε κατάσταση «μέγιστης καταστροφής» από τον πρόεδρο Ομπάμα.

Από το χτύπημα του τυφώνα παρέλυσαν οι συγκοινωνίες, πλημμύρισε μεγάλο μέρος της πόλης και εκατομμύρια σπίτια έμειναν χωρίς ηλεκτρικό, ενώ έσπασε φράγμα στο βόρειο Νιου Τζέρσι πλημμυρίζοντας τρεις περιοχές, όπου η στάθμη των υδάτων έφτασε τα 1,2 με 1,5 μέτρα.

Συνολικά υπολογίζεται ότι περισσότερα από 60 εκατομμύρια άνθρωποι θα επηρεαστούν από την έλευση του τυφώνα, καθώς ολόκληρες περιοχές εκκενώνονται, σχολεία κλείνουν και συγκοινωνίες δεν λειτουργούν.



























Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ