Άννα Βίσση: «Είμαι τίμια.Πληρώνω πολλά λεφτά στην εφορία» - iefimerida.gr

Άννα Βίσση: «Είμαι τίμια.Πληρώνω πολλά λεφτά στην εφορία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Άννα Βίσση στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Life & Style. Εκεί που μίλησε για τους εφιάλτες της, την τιμιότητά της και το πόσο ακριβώς πληρώνει στην εφορία.

«Είμαι άνθρωπος τίμιος στις συναλλαγές μου. Μείνετε ήσυχοι. Είμαι απολύτως νόμιμη, πληρώνω πολλά λεφτά στην εφορία. Πληρώνω όλα όσα πρέπει να πληρώσω». Αυτό δήλωσε η Άννα Βίσση στο περιοδικό Life & Style σχετικά με τα 3.223 ευρώ που δήλωσε ως εισόδημα για το 2009.

Προσθέτοντας πως, στα 54 της : «Δεν με πειράζει να τα χάσω όλα και να ξαναρχίσω από την αρχή, γιατί πιστεύω στον εαυτό μου, στις δυνάμεις μου, πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε, κι αν χρειαστώ τη βοήθεια τους θα την έχω. Είμαι αλήτισσα πάντως. Είμαι τυπάκι και ξέρω να ζω και με το τίποτα».

Αν και το πιο πικάντικο κομμάτι της συνέντευξης είναι εκείνο στο οποίο εξηγεί γιατί αντιμετωπίζει τόσο σκληρή κριτική: «Όταν ρωτάω άγνωστους ανθρώπους που συναντώ, "γιατί ρε παιδιά με βαράνε έτσι;"μου απαντάνε "γιατί πουλάς Άννα μου". Ε, λοιπόν, ευχαριστώ που με θεωρείτε τόσο σταρ, αλλά μη με βαράτε τόσο άδικα!»

Τέλος, ιδιαίτερο ψυχαναλυτικό ενδιαφέρον έχει η απάντηση της στην ερώτηση για το ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης της («Οι χειρότεροι εφιάλτες μου έχουν να κάνουν με πνιγμούς. Φοβάμαι το νερό, έχω τραύμα με αυτό, και πάντα βλέπω ότι πεθαίνω από πνιγμό, αν και στο τέλος γλυτώνω! Λένε ότι όταν είσαι ανάμεσα σε νερό, σημαίνει ότι θέλεις να βρεις την ελευθερία σου, τον εαυτό σου...») και το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο («Είμαι καλός άνθρωπος, και μπορεί αυτό να μην το ξέρει ο κόσμος»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ